( links op foto)Over mij, Marja van Oosten. Ik ben sinds 2002 psychiater en heb ruim 20 jaar ervaring met diagnostiek en behandeling van autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ik heb gewerkt bij GGZ Delfland en werk momenteel  tevens bij GGZ- NHN. Ik volg regelmatig bijscholing en ben lid van CASS 18+( landelijk consortium  van behandelaren van  volwassenen met ass ). Regelmatig geef ik presentaties aan hulpverleners, oa. over diagnostiek, behandeling en  medicatie bij ASS.

Ik ben aangesloten bij VVPAO; Vereniging van Vrijgevestigde Psychiaters Alkmaar en Omstreken, een samenwerkingsverband van zelfstandige vrijgevestigde psychiaters.www.vvpao.nl. ( zie ook behandelovereenkomst, klachtenregeling)

 

 

( rechts op foto)Over mij, Wilma Adrichem. In 1984 heb ik mijn HBOV diploma behaald en begon ik bij Wolfheze( kliniek)   In 2004 heb ik de spv ( Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ) opleiding afgerond . Van 1989 tot begin 2021 was ik werkzaam bij GGZ-NHN. Vanaf  2007 ben ik mij gaan verdiepen in autisme. Via diverse cursussen, van hoofdzakelijk Autisme Centraal,een Belgische organisatie, heb ik mij bekwaamd.
In 2013 heb ik de training Mindfulness bij volwassenen met autisme van Annelies Spek gevolgd en sindsdien al vele groepen gegeven.
In 2017 ben ik lid geworden van de FANN (Female Autism Network of the Netherlands). Vrouwen met autisme zijn “een vak apart”.
Na alle jaren blijft autisme mij fascineren. 

 

( midden op foto) Over mij, Saskia Boon,  Ik ben vanaf 1 mei 2021 werkzaam bij Autisme Gewoon als casemanager. Tot 2023 werkte ik 25 jaar  bij GGZ NHN. Gestart bij het activiteitencentrum, vervolgens heb ik een werk-project gedaan met mensen met autisme binnen GGZ.  Ik startte bij het Centrum Autisme in Alkmaar en vervolgens de laatste 10 jaar  als agoog bij de kliniek autisme en als casemanager bij wijkteam Heerhugowaard.  Ik heb veel ervaring opgedaan en altijd met autisme gewerkt; het blijft een uitdaging om samen met mensen met ASS, naast elkaar een weg te vinden hoe met ASS om te gaan.  Psycho-educatie, behandelgesprekken en groepen is hetgeen ik bij Autisme Gewoon doe, vind het ontzettend leuk om met mijn collega's samen te werken.

 

Sinds 1 januari 2024; Monique Lucking, GZ psycholoog.

 

Sinds 1 mei 2024; Carolien Gielstra, GZ psycholoog